Arta vine sub diferite forme. Unii ne naștem artiști, alții ne dezvoltăm latura artistică de-a lungul vieții. Consider că este o greșeală să îngrădești termenul de artă, raportându-te la artă doar ca ansamblu de obiecte pe care le poate adăposti un muzeu.

ARTă. ARTist. ARTizanal

Inițial era pictura. Datorită accelerării timpului oamenii au inventat pictura rapidă – fotografia. Cum o fotografie nu poate surprinde un eveniment în ansamblu, filmul a venit ca o nevoie firească.
Acum avem la îndemână diferite tehnici prin care putem captura momentul care tocmai a trecut. Putem să ne revedem pe noi când eram prea mici pentru a avea memorie. Amintirile ne rămân după ce secunda a trecut și nimic nu mai e ceea ce-a fost. Mijloacele sunt. Uneori scopul lipsește. Scopul de-a ieși din casă, iar uneori chiar din zona de confort.

Vara este sursa primordială de amintiri. Spune-mi la ce evenimente mergi, ca să-ți spun dacă voi veni și eu!

Ai auzit de Craft Art TM Beer Festival?

Unii oameni consumă bere, ca o simplă băutură. Alții o ridică la rang de artă. Arta de a realiza bere artizanală – un trend în creștere și pe plan național.
Organizatorii festivalului cred în puterea unei beri, în brewing-ul făcut ca la carte și de aceea le aduc timișorenilor artizanii de bere mai aproape.
Când? 17-19 august
Unde? Parcul Rozelor
La festival vor veni și producători străini, aflați pentru prima oară în România.
Festivalul se adresează de asemenea și iubitorilor de muzică bună. Line-up fresh și ales cu mare atenție reunește pe aceași scenă, cea din Parcul Rozelor, nume sonore precum Golan, Moonlight Breakfast, Gojira & Planet H și Grimus.
17 august 
Moonlight Breakeast
Grimus

Amalia Gaiță

18 august 
Gojila & Planet H
19 august
Golan
Ei sunt headlinerii. Cine va mai concerta vom afla de la organizatori de pe pagina de Facebook.
În cazul în care te-am făcut curios de acest festival al verii, bilete early bird se pot cumpăra de pe site.

Pentru a rămâne mereu în contact cu informațiile legate de festival poți urmări pagina lor de facebook unde postează toate detaliile sau să fii cu ochii în patru pe rețelele de socializare ale blogului (facebook, instagram).

Merită să spui ceea ce gândești!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.