Am început să scriu de vreo patru ani. De patru ani scriu cu pauze și pe diferite “suprafețe”. La început eram clasică- scriam pe hârtie. Cu timpul am devenit tehnologică- scriam în documente Word. Acum sunt virtuală- scriu pe un blog.  La început hârtia era pătată cu cerneală, doar de amorul artei, neașteptând a se adresa unui public țintă. Cu timpul, ajungând în faza virtuală, am început să caut subiecte interesante, care să fie “de interes public”, fiind mereu scrise într-o notă personală, indiferent dacă era vorba de un eveniment, o compunere, o persoană.

PUBLICUL ȚINTĂ

Am scris un articol, am scris al doilea, … am scris al zecelea, dar vizualizările nu începeau să crească! (doar fanii mei #1 erau mereu prezenți- prietenii). Îmi venea greu să cred că în era tehnologiei, oamenii nu citesc blogguri. M-am luat pe mine drept exemplu: eu petrec mult timp în mediul virtual, de la rețelele de socializare la bloguri pe diferite teme. Oare sunt singura care face asta?

COMUNITATEA BLOGGERILOR

Ne mai știind cum să îmi creez un public țintă, m-am pus să caut bloggeri timișoreni pentru a le cere lor sfaturi. Mi-am alocat mult timp acestei cercetări, ca să constat că după o căutare amănunțită, am ajuns la o listă de maxim 7 bloguri, majoritatea fiind în domeniul modei ori a frumuseții. Timișorenii nu au bloguri?

SOLUȚIA: BloggingTM 2.1

“Acesta este un proiect care-și propune să descopere oameni care iubesc să scrie și care sunt curioși din fire. În același timp caută brand-uri locale, firme și localuri care sunt dornice să-și deschidă porțile și să-și arate culisele.”, spune Teodora, una dintre fondatoarele acestei idei.

Teodora și Andra, două bloggerițe timișorene, au găsit o soluție acestor două probleme! Ele au creat o comunitate, prin intermediul căreia bloggerii timișoreni se pot cunoaște între ei și pot descoperi locuri și oameni faini din Timișoara. Dacă te-am convins și vrei să faci parte din acest grup, te invit să intri în grupul de facebook BloggingTM 2.1 (apasă click -> aici). Vor fi evenimente săptămânale și multă distracție, doar de aceste trei ingrediente să nu duci lipsa: creativitate, seriozitate și mult entuziasm! 🙂

3 thoughts on “BloggingTM 2.1”

Merită să spui ceea ce gândești!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.