Poză realizată de Bulboacă

„Eu sunt Ana-Maria Guran și nu prea știu ce să spun despre mine. Cred că asta spune ceva despre mine, deci e un început!”, îmi scria pe messenger, interpreta Larisei din Lumea e a mea, actrița Ana-Maria Guran.

Filmul „Lumea e a mea” regizat de Nicolae Constantin Tănase, un film care i-a adus debutul în actorie Anei-Maria Guran, a fost distins cu diferite premii în țară, fiind apreciat atât la București, la Gala Gopo, cât și la Cluj în cadrul festivalului TIFF. Actrița a fost distinsă cu Gopo Awards: Young Hope Award, care a propulsat-o în lumea artei. În ciuda acestei reușite, ea continuă să fie aceeași persoană simplă, cu zâmbetul pe buze, îmbrățisând cu bucurie orice nouă provocare. În prezent este studentă în cadrul facultății UNATC, secția actorie.

“Mi-am pus mereu întrebarea: ce aș putea să fac să simt tot ce este posibil de simțit fără ca eu să fiu eu neapărat. M-am gândit că jucând pot să fac asta, iar în clasa a 8-a când repetam pentru un spectacol în limba engleză am zis: ok, ajung la liceu, fac o trupă și asta o să fac. Am ajuns la Ideo, fără trupă. Acolo m-a văzut Nae, am jucat în filmul lui și de atunci până acum tot actorie vreau să fac.” – Ana-Maria Guran

Înainte să fie Larisa, protagonista filmului “Lumea e a mea”, Ana-Maria a interpretat și alte câteva roluri interesante, făcând parte din trupa de teatru Zen a Colegiului Național Nicolae Grigorescu. Împreuna cu aceștia a participat la numeroase festivaluri de teatru pentru liceeni. Apoi, într-o vară, ajunsă la festivalul Ideo Ideis la Alexandria, a fost descoperită de regizorul Nicolae Tănase (Nae)- din 200 de participante, ea a primit biletul câștigător!

1916929_931526193605226_7554540665055731555_n.jpeg

Ana-Maria Guran. Douăzeci și unu de ani. Studentă. Născută la Câmpina. Descoperită la Alexandria. Șlefuită la București. 

Bulboacă o pozează și o face bine. Adică ambii fac o treabă bună: el cu telefonul sau cu aparatul foto, ea cu simplitate ciudată prin care îți poate transmite emoții și vibrații interesante. Însă Bulboacă nu e singurul care o trage în chip. Pe lista personalităților se află și Lucien Samaha, primul om care a fotografiat lumea cu prima cameră foto digitală. In domeniu foto-video stă bine, nu glumă! Mânată de o nebunie inexplicabilă, am provocat-o la un scurt dialog. Dupa prima apăsare a tastei Enter, sufletul a dat drumul fluturilor în stomac. Mi-a răspuns! După ce conversația a luat sfârșit, am decis să creez un moodboard. (= un colaj de poze sau text, care sa evidentieze un brand, o persoana, un obiect).

  1. plăceri vinovate: Mancarea de la Mc Donald’s
  2. locul preferat din casă: camera mea. imi place sa am locul meu
  3. inspirația: caut lucruri noi absolut peste tot. ma plictisesc repede si imi caut mereu ceva de facut
  4. super-eroul preferat: nu am niciunul
  5. cea mai bună decizie pe care ai luat-o: a fost una de care nu stiam exact cum o sa fie. decizia de a nu renunta la visul de a face actorie
  6. dependențe: nu imi place sa stau fara sa fac ceva. sunt dependenta de a nu sta pe loc

Merită să spui ceea ce gândești!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.