A fost odată ca niciodată. A fost o fată, care aflată în vara lui 2017 în fața deciziei: să urmez facultatea de comunicare sau de psihologie, le-a ales pe ambele. În prezent este studentă la Facultatea de Psihologie și studiază comunicarea pe blogul dolloshka.ro
Naivă. Îmi place să cred că fiecare om este un personaj de poveste. Cred că sufletul fiecăruia rămâne toată viața a unui copil.
Deschisă la idei noi. Îmi place să întâlnesc oameni care să mă inspire, să mă scoată din zona de comfort și cu care Să pot povesti. Îmi plac oamenii-lecție și Oamenii-Provocare
Realistă. Mereu am considerat că oamenii trebuie să fie reali și nu perfecți.
Eram ferm convinsă că omul nu are o viață de probă. Eram până când am citit cărțile în care mi-ar fi plăcut să fiu persoană de hârtie.
Eleganță. Țintesc spre Aceasta în maniere, vorbe și idei. Îmi plac oamenii care au păreri pertinente. Cei care încep o conversație din nimicuri. Îmi plac oamenii care petrec timpul, prețuindu-l.
Autentică. Încerc să fiu eu, de fiecare dată când aș vrea să fiu altcineva.


Salut!

Sunt Andreea și mă ocup de oameni. În prezent sunt studentă la psihologie, dar oamenii m-au pasionat din totdeauna. De vorbit am început târziu, însă destinul meu nu pare a fi cel a lui Picasso și foarte puțin a lui Lucian Blaga. Spun foarte puțin, fiindcă e adevărat scrisul în viața mea străbate întreaga axă a timpului (am scris, scriu și voi continua să scriu), însă la o astfel de comparație nu se poate nici visa.
Cum spuneam, omenire sunt tot ce-i mai frumos și straniu pe acest pământ. Ei adună în interiorul lor miracolele și dezastrele săvârșite de omenie. Se poate ușor intra într-o dezbatere filozofică care să aibe ca punct pe plecare termenul om. Om te naști sau devii? Însă filosofie științifică nu cunosc, iar pe cea cotidiană o invocăm cu toții.

Despre blog

Scriu pe dolloshka.ro din iarna lui 2016. Afară era frig, stăteam la gura sobei și mama mi-a făcut o cană mare de ceai. Așa începe povestea fiecărei ierni. Nu mai știu dacă așa s-a întâmplat și în cazul începerii blogului, cert este că îmi place ceaiul, poveștile și mirosul de acasă.

Despre ce scriu:

Proiecte în care cred (și mă implic)

YTM
Health Edu
Youth Elite