Dragă cititor,

Nu te voi condamna dacă m-ai uitat! Nu te voi condamna dacă-mi vei spune: ”ai venit prea târziu!” sau ”când aveam nevoie de un articol pentru cafeaua de dimineață n-ai fost lângă mine.” Pot înțelege că oricât am crede că depindem de anumite persoane, obiecte sau obiceiuri, putem să ne îndepărtăm de ele, să ne fim suficienți nouă și fără ajutor din exterior.
Sincer, am trecut și eu prin momente în care interesul meu pentru un anumit lucru era pe pantă descendentă, iar fix înainte să-nchid ușa, a revenit în viața mea, de parcă nici n-ar fi plecat vreodată.
Eu am plecat de lângă tine. Am plecat în octombrie, înainte de ziua mea, și te-am lăsat singur cu niște articole care oglindeau un eu vechi, nesincronizat cu eul actual. Poate tu n-ai resimțit asemenea mie această lipsă de comunicare. Cu siguranță, în viața omului modern nu există doar o ușă deschisă. Concentrarea noastră este împărțită. Noi ne-mpărțim atenția, programul și uneori și sufletul. Dar uităm să ne focusăm pe o activitate. Credem că dacă în fiecare moment nu suntem în control absolut asupra întregii noastre activități zilnice, vom avea doar de pierdut.
Posibil,
Dar la fel de posibil este că atenția distribuită duce la fericire distribuită.
Uităm să ne dedicăm prezentului. Trăim cu fricile trecutului și frica viitoului. Credem că suntem doar un pion în această lume, când adevărul este că suntem creatorii propriei lumi. Inspiră adânc. Expiră lent. Relaxează-te! Începe să-ai grijă de tine! Înainte să termin de scris această primă scrisoare, vreau să-ți mai spun următoarele lucruri:

☑ singura realitate este acest moment

☑ va trebui să-ți urmezi propria cale în viață

☑ e ok să n-ai controlul absolut

☑ pacea interioară ține de tine și de nimeni altul

☑ gândurile negative sunt puternice numai când le crezi

☑ creezi prima oară în mintea ta, apoi proiectezi în lume

☑ dacă o crezi, o poți trăi

Deci dragul meu, în cazul în care ai parcurs această scrisoare, sper că-nafară de lectură pentru cafea, te-ai încărcat și cu energie pozitivă!
Pe curând!

Merită să spui ceea ce gândești!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.