Din Cluj originară, dar plină de originalitate. O cheamă Nora, dar nu este nora (încă!) nimănui. Derivatele numelui ei sunt ușor de ghicit: nor, noroc … că nu e cu capul în nori! E născută iarna, însă prezența ei îți poate însori ziua!
Nora – fata pe care o poți vedea în sala unui teatru ori cu un braț plin de cărți într-o cafenea. Are un blog și se declară ”a fashionable social media lover”. Îi sunt dragi oamenii și urmează cursurile Facultății de Psihologie din Cluj-Napoca. Dacă ai întreba-o, care persoane o inspiră, aceasta ți-ar spune că-i plac
… persoanele care pornesc de jos și muncesc din greu să ajungă unde vor. Sunt genul de oameni care atunci când ajung la succes știu să îl aprecieze.
Dar tu ce tip de persoană ești?
Persoana aia care spune ‘Nu vreți să mergem să mâncăm?’ și e foarte dezamăgită dacă primește un ‘nu’ drept răspuns. Sincer, oricine mă cunoaște știe că mănânc cam din două în două ore.
Mâncarea e vitală supraviețuirii. Pasiunea – trăirii frumos.
Despre modă mai poți citi și pe alte zeci de blogg-uri. Fiecare dintre noi avem un subiectivism, când vine vorba despre ce citim, ce purtăm, ce hotărâm să facem. Decizile noastre sunt influențate de mulți factori. De aceea, știind că un story-telling bun, poate apropia cititorul, în cazul nostru, de blog, am rugat-o pe Nora să vorbească despre urbancrease.com
Blogul meu abordează un domeniu care mă pasionează și despre care încerc mereu să învăț cât mai mult. Nu pot zice că sunt mare specialistă în fashion, nici pe departe, dar pentru mine e un ‘outlet’ creativ pe care îmi face plăcere să-l împărtășesc cu alții. Scopul blogului meu e să inspire, nu să impună reguli.
Iar ca orice poveste frumoasă, sper nemuritoare, și acest blog a avut un ”A fost odată, ca niciodată…”

L-am făcut inițial în vara anului 2016, dar a trebuit să aștept aproape un an până să îmi fac curaj să postez ceva pe el. Am contactat un alt blogger din Cluj, a cărui stil îmi place super mult, pentru a face o colaborare, am rugat o prietenă care e fotograf să ne ajute cu pozele, și cam așa a început totul. Mă bucur că am avut oameni lângă mine care să mă susțină încă de la început.

Trăim într-o lume în care realitatea și mediul online sunt două lucruri diferite. Cearcănele de dimineață vor fi mascate în poza pe care o vei pune în dimineața aceasta pe instagram. În acea poză, în postările zilnice rareori ne afisăm vulnerabili, dar unii, … excepțile sunt cele care rup rândurile ”perfecțiunii”
Încerc să fiu cât de autentică se poate. Știu cât este de important ca bloggerii să mențină o imagine oarecum ‘perfectă’, dar eu personal prefer să fiu foarte sinceră în postările mele, vreau ca cititorii să poată empatiza, nu să creadă ‘wow, eu nu aș putea face/purta așa ceva niciodată’.
Scopul blogului meu e sa inspire, nu sa impuna reguli. 
De aceea am rugat-o să ne dea câteva sfaturi mode(este) în termeni simpli și cu rezultate de durată.
1. Hainele cozy sunt un must! Ținuta mea preferată este: blugii negri, paltonul gri și chiar dacă nu mă pot hotărâ care, unul dintre pulovere. Aștept mereu să fie frig ca să le pot purta.
2. Uită-te după piese care știi că îți vor fi pe plac pe termen lung. Am luat multe haine din impuls, mi-au atras atenția pe moment și cred că le-am purtat în total de două ori și nu e tocmai cel mai practic lucru.

Merită să spui ceea ce gândești!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.